STEFANEL lansează noua colecție de toamă/iarnă 2018-2019 în numele noii feminități

0
212

Noua colecție de toamnă/iarnă 2018-2019 a celebrei case de modă STEFANEL respiră o nouă identitate care ia naștere din farmecul contemporan și atemporal al fiecărei piese.

Cu alte cuvinte, noua colecție spune o poveste despre o femeie sofisticată, cu un look foarte contemporan care ține cont de tendințele fiecărui sezon, dar care nu face niciodată rabat de la stilul personal.

Elemente cu totul noi și distinctive comunică mesajul esențial al colecției printr-o înlănțuire de forme și modele unice, dar și de piese clasice marca STEFANEL. Cu câteva retușuri aduse unei garderobe clasice, colecția oferă un stil atemporal și foarte versatil pentru genul de cliente care vor să își redefinească zilnic feminitatea.

Îți plac lucrurile chic? Citește și LaChicBoutique.ro!

Acest nou capitol își are, firește, inspirația în originile brandului: tricotajele, care au fost mereu piesa-cheie a colecțiilor STEFANEL, sunt protagonistele acestui sezon.

De data aceasta, însă, focusul cade pe materiale și fire textile unice precum cașmirul, lâna de alpacă, mohairul, jerseul sau vâscoza supraelastică, toate acestea stând la baza unei palete cromatice neutre care fuzionează cu nuanțe contrastante precum rozul, portocaliul, albastrul deschis sau roșul puternic.

Minimalismul și asimetria fac jocul principal în combinații cu volume ample, dar moi, toate fiind elementele cheie dintr-o călătorie estetică ce trece prin materiale îmbogățite cu franjuri, ciucuri sau gulere de blană detașabile și curele înalte, care nu fac decât să redefinească silueta.

Modelele geometrice în stilul atmosferei anilor 70 se regăsesc din plin pe costumele tricotate formate din cardigane ample și pantaloni și aduc viață garderobei sezonului, alături de texturile jacquard și de modelele în carouri.

Hainele ample din tricot sunt reinterpretate acum cu nuanțe puternice, modele geometrice sau materiale bicolore, care dau viață liniilor clasice.

Colecția de toamnă/iarnă 2018-2019 revelă un mix bogat de modele și detalii cromatice perfect integrate în culori naturale care sunt o marcă distinctivă a fiecărei colecții STEFANEL.

Nuanțe de alb șters, bej, gri sunt combinate creativ cu umbre de albastru, galben ghimbir și verde salvie, dar și cu mici efecte cromatice de portocaliu și verde lime. În plus, nuanțele de roz scot în evidență feminitatea reinventată datorită detaliilor de bej amaranth și roșu aprins.

Descoperă și colecția Moschino [tv] H&M

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.