Un vin de 30 de lei de la Lidl clasat printre cele mai bune din lume

0
552
lidl chianti

Vrei să-ți răsfeți papilele gustative cu un vin premiat cu aur la cea mai influentă competiție de vinuri din lume? Atunci grăbește-te la cel mai apropiat Lidl căci Chianti-ul lor tocmai a fost premiat la cea mai recentă ediție a „International Wine Challenge”

Forteza dei Colli Chianti Classico Riserva din Toscana este vinul cu pricina care a plecat acasă cu una dintre cele doar 14 medalii de aur puse la bătaie – dintr-un total de 391 de medalii. Chianti-ul de la Lidl a fost gustat alături de alte vinuri cu prețuri de două, trei ori sau chiar de patru ori mai mari însă le-a învins pe toate. Astfel, chianti clasico-ul acesta, care costă 30 de lei, a devenit cel mai ieftin vin „de supermarket” la sticlă de 750ml care a obținut o medalie de aur în cadrul concursului.

Asta nu e prima dată când un vin de la Lidl este premiat. În iunie, vinul spumant de la Lidl și-a făcut loc printre aproape 40 de șampanii premiate.

Citește și: Berta lansează o ediție limitată de grappa: Riserva 70 anni

Forteza dei Colli Chianti Classico Riserva este un vin roșu „uscat, cu o aromă matură, aidoma prăjiturii cu fructe. Vinul este versatil, mergând în combinație cu friptura de porc, dar și cu curcanul la cuptor”.

via Business Insider

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.