Vespa devine electrică

0
31
Vespa Elettrica

Fă o plimbare cu Vespa pe străzile din Roma sau Milano și ai să vezi imediat de ce “la vita e bella.”

Iar dacă și tu ai făcut o pasiune pentru scooter-ul italian, te anunțăm că din septembrie, intră în producție și Vespa Elletrica. Acesta va fi produs la fabrica din Pisa, exact acolo unde, în primăvara anului 1964, a fost conceput primul model.

Noul model poate fi comandat începând cu luna octombrie, exclusiv online, pe site-ul dedicat, iar prețurile, necomunicate oficial, vor fi cel mai probabil în zona modelelor exclusiviste disponibile deja pe piață.

Vespa Elettrica va fi prezentată la Salonul Moto de la Milano din noiembrie, iar vânzările în magazine vor începe de la începutul anului viitor.

Vespa Elettrica

Motorul modelului Vespa Elettrica poate livra o putere continuă de 2 kW și o putere maximă de 4 kW. Având un cuplu de 200 Nm, înseamnă că performanțele sunt superioare unui scooter tradițional cu un motor de 50 cmc.

Vespa Elettrica are o autonomie maximă de 100 km, iar încărcarea se face foarte ușor. Pentru o încărcare completă a bateriei ai nevoie de 4 ore. Bateria are garantat un ciclu de aproximativ 1.000 de încărcări complete, ceea ce se traduce în aproximativ 50.000 – 70.000 kilometri parcurși. Adică undeva la 10 ani de utilizare.

Vespa Elettrica este disponibilă și în versiunea X, cu o autonomie de până la 200 km, cu ajutorul unui generator.

Citește și: Vacanță în Italia? Îți recomandăm 5 plaje pe care trebuie să ajungi

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.