Vrei un Urus dar nu îți permiți? Lamborghini are soluția!

0
125

Collezione Automobili Lamborghini, departamentul care se ocupă cu colecțiile de obiecte cu brand-ul taurului din Sant’Agata Bolognese, a lansat o nouă colecție pentru a marca lansarea lui Urus, colecție în cadrul căruia au colaborat nume precum Enzo Bonafè, Hettabretz sau Tecknomonster.

Dacă ești fan al primului Super SUV din istorie, dacă ar fi să ne uităm peste comunicatele celor de la Lamborghini, dar nu-ți permiți bestia italienilor, ai la dispoziție acum o întreagă colecție de obiecte de lux inspirate din stilul „urmașului” lui LM002. Dacă te gândeai la ce vei purta la primăvară, Enzo Bonafè a contribuit cu două perechi de mocasini, fiecare disponibilă în trei culori diferite.

Monstrul aniilor ’80, LM002

Cu aceștia merge perfect jacheta semnată Hettabretz, casa de modă din Bologna cunoscută pentru hainele sale de piele. Aceasta va fi produsă într-o serie limitată, doar 30 de jachete pe comandă fiind puse la dispoziția doritorilor. Pentru a călători cu stil, Tecknomonster a pus la punct două seturi de genți de voiaj acoperite cu fibră de carbon, în caz că îți supra-încarci bagajul și ți-e frică că nu-ți mai intră la cală!

Află mai multe detalii despre Urus în mărime naturală

Colecția Urus este formată din obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte, genți de voiaj și alte accesorii

Ultimul dar nicidecum cel din urmă este chiar Urus. Nu, nu vorbim despre mașina reală, ci despre o machetă la scara 1/18 făcută de MR Models. Aceasta vine pe un postament acoperit cu piele întoarsă și va fi produs în serie limitată. Mai ieftină este ănsă varianta mai mică, la scara 1/43, a celor de la Looksmart.

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.