Lavazza lansează capsulele cu cafea Qualità Rossa

Berti Panaiot
Berti Panaiot
Primul cuvânt legat de Italia, pe care l-am auzit când eram foarte, foarte mic, a fost Ferrari. Acum pe lista de preferințe s-au adăugat pizza, paste și nu, numai. Atunci când vreau o vacanță perfectă, îmi fac bagajul și plec spre Italia.

Lavazza lansează capsulele cu cafea Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Cu 8 amestecuri emblematice deja disponibile pe piață, lansarea Qualità Rossa extinde gama de capsule cu cafea din aluminiu Lavazza, compatibile cu aparatele Nespresso* Original, în care gustul excelenței se regăsește într-un espresso cu impact zero CO2.

Pasiunea și excelența Lavazza, mereu în slujba durabilității și inovației, se regăsesc în gama de capsule din aluminiu compatibile cu aparatele Nespresso Original, lansate recent în România și dedicate amestecurilor emblematice care exprimă istoria și expertiza Lavazza în arta cafelei.

Pentru a-și îmbogăți și mai mult gama, Lavazza introduce acum sortimentul de capsule din aluminiu Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon. Cu o aromă echilibrată și cu note aromate de ciocolată fină și fructe uscate, capsulele Qualità Rossa cuprind stilul de viață italian într-o singură înghițitură autentică de bucurie italiană.

Gama de capsule, lansată în 2022 în România, oferă deja 8 arome reprezentative – Qualità Oro, Crema e Gusto, ¡Tierra! For Planet, Espresso Maestro Lungo, Espresso Maestro Intenso, Espresso Maestro Classico, Espresso Maestro Ristretto și Espresso Maestro Dek – îmbrăcate în aluminiu, pentru a oferi consumatorilor aroma și calitatea inconfundabilă a celor mai fine amestecuri, astfel încât să poată redescoperi plăcerea cafelei lor preferate cu impact zero CO2.

Prima etapă a fost implementată în 2020, prin compensarea emisiilor directe de către toate unitățile de producție și birourile comerciale ale Grupului Lavazza. „Calea către Zero” este în concordanță cu adoptarea de către Grup a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite și, în special, ODD 12 (consum și producție responsabile) și ODD 13 (combaterea schimbărilor climatice). 

Scopul este de a atinge neutralitatea totală a emisiilor de carbon prin reducerea și compensarea tuturor emisiilor directe și indirecte, adică a tuturor emisiilor generate de-a lungul întregului lanț valoric, de la cultivarea cafelei verzi până la ambalare și de la distribuția produsului final până la utilizarea și eliminarea acestuia. Iar noua gamă de capsule Lavazza reprezintă încă un pas în această direcție.

Urmărește pizzasipaste.ro pe Facebook și Instagram!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img